Raision syksy

Hosts: tcguru RePe kilpertti
Date: November 06, 2020 - Friday
Time: 16:00:00
Region: Europe
Location: Myllyn alue, Soininkatu, RAISIO, Finland |Event Indicator Pin Add To Google Calendar

Event Details:
Note in English at the bottom.

Kokoonnutaan Plantagenin ja katsastusaseman väliselle piha-alueelle perjantai-iltapäiväiseen syyseventiin. Pöytä event-skannattavineen on paikalla noin klo 19 asti, joten toivottavasti muualtakin ehditään. Pyynnöstä voidaan järjestää myöhempikin skannausmahdollisuus.

Oma badge on taas ja tietysti paljon virtuaaleja. 40 event-korttia ilmestyy näkyviin vähän ennen h-hetkeä. Ne ovat aavistuksen etäällä pöydästä, sillä ne asemoidaan vasta vähän ennen eventiä, jolloin ne eivät turhaan blokkaa alueita ollen kuitenkin vielä näkymättömissä. LISÄYS 5.11. klo 23: nyt on event-kortit depattu, joten nyt alueella on 40 temporary virtualia, jotka eivät vielä näy kartalla. Täten monessa paikassa tulee nyt virheilmoitus liian lähellä olevasta toisesta temporarysta, jos sellaisia alueelle yrität julkaista. Pahoittelut.

Koronasuojautuminen tilanteen mukaan. Mikäli pöydän ympärille kokoontuu enemmän kuin aivan muutama henkilö samanaikaisesti, niin on vähintään voimakas suositus käyttää maskia.

Pientä juotavaa ja yksittäispakattua suuhunpantavaa on taas tarjolla. Jälleen vain makeisia. Ostoskeskus Mylly on vieressä, sieltä saa monipuolisesti syötävää.

Ohikulkutien pohjoispuolelle on jo aika pitkälti muodostunut uusi virtuaalipuisto Syksyn sienet, jonka spreadsheet on osoitteessa https://bit.ly/syyssienet
Käy julkaisemasse sinne jokunen virtuaali, varmasti tulee jonkinlainen määrä caponeja! Vapaita paikkoja on vielä, ei välttämättä enää kovin kauan.

New virtual garden Mushrooms is located close to the event site. The address of the spreadsheet is https://bit.ly/syyssienet
If you can spare a virt or two, all attendees would be happy. Also postcards and temp virts are mostly welcome. Lots of capons will come. Have a nice November!
PS. If you would like more info in English, please request from tcguru. Use a Munzee message.

40 Attendants: