Raision joulu

Hosts: tcguru RePe kilpertti
Date: December 05, 2020 - Saturday
Time: 13:00:00
Region: Europe
Location: Burger King / St1, Tuotekatu, RAISIO, Finland |Event Indicator Pin Add To Google Calendar

Event Details:
Jouluinen event itsenäisyyspäivän aattona, viimeinen Raisiossa tällä erää. Paljon virtuaaleja, ja tietysti hyvää seuraa, turvaetäisyydet säilyttäen! :-) Koronatilanteen mukaan suojautuminen, tarkoittaa että mikäli pöydän ympärillä on useampi ihminen samanaikaisesti, niin maskia on erittäin suotavaa käyttää. Jotain pientä tarjottavaa taas, nähtävästi nyt vain makeisia ja vesipulloja.

Oma badge on valmistunut, se täydentää kolmen aiemman Raision eventin sarjan nyt niin, että kaikki neljä ruutua tulevat käytetyiksi. Lisäksi oma ikoni on, viidestäkymmenestä event-pinistä 30 julkaistiin muodostamaan pieni kiva lenkki. Jokainen joulukuussa pidettävä event, johon tilataan oma badge ja oma ikoni, saa 50 eksklusiivista jouluaiheista postikorttimunzeeta . Ne ilmestyvät kartalle klo 12. Lisäksi alueella on jo MHQ:n suunnittelema ja julkaisema "Candy Cane Garden", joka koostuu 63 virtuaalista ja yhdesä Sir Prize Wheelistä. Nämä ovat kartalla koko joulukuun, kun taas event-postikortit ovat perjantai-iltaan 11.12. eli 7 vrk niiden julkaisusta, mikä tapahtui äsken, eli pe 4.12. illalla. Postikorttien numerointi on taas omalaatuinen, järjestelmä antoi niille numerot #52 - #101. Yhteensä niitä kuitenkin on tuo 50 kpl.

Sienipuisto on täynnä! Kiitokset kaikille siihen julkaisseille. Toivottavasti eventin aikana ja muutenkin sen virtuaaleihin tulisi paljon cappeja :-) Lukitsin äsken sen spreadsheetin. Nyt sitten vain toivokaamme, että sitä joku ehdottaisi Garden of the Monthiksi, ja että se valittaisiin. Siitä saisi jokainen julkaisija itselleen sitten badgen eli merkin muistoksi. Toisaalta Kameleontti olisi huomattavasti ansiokkaampi kuukauden puistoksi, eikä kahta vierekkäistä puistoa helposti valita, joten ehkä panostetaan siihen enemmän. Ensin se pitää vain saada täyteen! Siinä on siis vielä jokunen paikka. Jos sinulla vielä mahtuisi sinne virtuaali tai pari, niin julkaise! Mitä alemmalta riviltä paikan virtullesi löydät, sitä paremmin cappeja se jatkossa saa. Osoite on https://bit.ly/munzeekameleontti

Virtual garden Chameleon is also nearby the event location, and it still has few open spots. Please consider deploying a virt or two there, the spreadsheet is here: https://bit.ly/munzeekameleontti Notice that the deployer picks the color for their virt from a drop-down, unless it is black. This way a real chameleon forms up!

30 Attendants: